Gesnapt rijdend zonder rijbewijs in auto ouders

28 december 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een 18-jarige jongeman uit Papendrecht is zondagavond 27 december door de politie betrapt op joyriding. Terwijl hij zijn rijbewijs nog niet heeft, pakte hij de auto van zijn ouders die op dat moment op vakantie waren. Op de Burgemeester Keijzerweg kwam hij surveillerende agenten tegen. Die controleerde de knul omdat het hen opviel dat de auto niet de goede verlichting aan had. Zodoende kwam de aap uit de mouw. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.