André Stremler lijsttrekker Papendrechts Algemeen Belang

28 december 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - In de ledenvergadering van het PAB is de kandidatenlijst van het PAB voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld.

Op nr. 1 is gekozen André Stremler. Hij wordt de nieuwe lijsttrekker van het PAB als opvolger van Margré van Wijngaarden die vier jaar geleden de lijst aanvoerde. André Stremler is geen onbekende, omdat hij al eerder raadslid en wethouder is geweest.

Op nrs. 2, 3 en 4 staan respectievelijk Herman Nieuwstraten, Rob Groene en Leen Fijnekam, die alle drie nu ook deel uitmaken van de gemeenteraad. Bij de opstelling van de lijst is vooral gekozen voor ervaring bij de kandidaten. Op nr. 5 staat nieuwkomer Fred den Hartog, terwijl op nr. 6 Jaap Hoogeveen op de lijst staat.

Elma Vergeer, die nu nog voor het PAB sinds 2002 in de raad zit, heeft te kennen gegeven na acht jaar raadslid te zijn geweest ermee te willen stoppen en komt niet terug op de lijst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.