Van Noord Accountants opent nieuw pand

09 september 2009

PAPENDRECHT - Van Noord Accountants en Belastingadviseurs heeft op dinsdag 8 september haar nieuwste vestiging in Papendrecht geopend.
 
Op het Nieuwland Parc op de grens van Papendrecht en Alblasserdam zijn acht medewerkers vanuit Gorinchem gestart in het gloednieuwe bedrijfsverzamelgebouw De Hoogendijck.
 
Het pand werd spectaculair opgeopend door vennoot Peter Deege en Johan Rietveld van Rietveld Bouw. Vanaf het dak abseilden zij naar beneden.
Bij de start werden ook twee goede doelen gesteund: Het kinderhuis Hammu Pangia in Indonesië en Scoutinggroep Van Brederode in Papendrecht. De scoutinggroep gaf ook ondersteuning bij het abseilen.


Peter Deege vertelt: “We hebben al klanten in die omgeving en er is ruimte op de markt. We willen op termijn daar uitgroeien tot zo’n twintig medewerkers”.
 
Vernieuwend
Het nieuwe pand in Papendrecht straalt openheid en transparantie uit. Begrippen die voor Van Noord geen loze woorden zijn. De inrichting is vernieuwend en uniek: glazen scheidingswanden, open uitstraling, loungekamer en een prachtig inspirerend uitzicht op de bovenste verdieping.
Collega Monique Bol-Strijker vult aan: “Niet alleen daar kunnen we nieuwe ideeën op doen om onze dienstverlening uit te breiden en te verdiepen. We zijn een bedrijf dat zich kenmerkt door een laagdrempelige en toegankelijke opstelling, en dat willen we graag zo houden. Collegiaal met elkaar, maar ook met onze klanten. Daar ligt het grote onderscheid met anderen: we willen meedenken met de ondernemer, pragmatisch zijn en afspraken nakomen. Onze slogan is niet voor niets: samen de juiste koers.”

Meer informatie over Van Noord Accountants en Belastingadviseurs is te vinden op www.noordacc.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.