Verdachten auto-inbraak aangehouden

22 december 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Kort na een auto-inbraak hebben agenten twee verdachten aangehouden. Op dinsdag 22 december 2009 kwam rond 02.50 uur de melding van de inbraak die gebeurde bij een auto op de Margriethof in Papendrecht. Agenten stelden direct een onderzoek in en vonden de twee verdachten op de Iepenzoom. Ze vertelden dat ze van een feestje onderweg naar huis waren. Maar een van de twee mannen van 18 jaar uit Papendrecht had een navigatieapparaat bij zich. Dit apparaat kwam uit de auto waarin ingebroken was.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.