Winnaar wisselbeker VVHP bekend

18 december 2009
Winnaar wisselbeker VVHP bekend

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht sloot ook dit jaar weer feestelijk af met hun vaste leden van Sport en Spel in het café “Trappie af”.

Naast dat dit een gezellige avond was, werden er ook 41 certificaten uitgereikt die in het najaar van 2009 behaald zijn. Daarnaast kreeg iedere deelnemer een jaarrapport waarin vermeld staat hoe baas en hond het afgelopen jaar gepresteerd hebben.

Ook werd deze avond bekend gemaakt wie er het beste gepresteerd heeft tijdens wedstrijden en certificatenraces. Goof Verbree met zijn Border Collie Lucky behaalde voor de 3 keer de wisselbeker. Lucky die een paar jaar geleden een paar operatie’s achter de rug had liet dit jaar weer zien dat hij weer helemaal de oude was en had er veel zin in. Priscilla van Maurik met haar hond Lizzy behaalde de 2de plaats. De 3de plaats werd behaald door Ans van Mook met haar Berner Sennenhond Zoë.

 

In januari gaan de cursus Sport en Spel en de cursus Elementaire gehoorzaamheid weer van start. Voor inlichtingen hierover, zie: www.bezichtig.nu/vvhp
In het voorjaar van 2010 zal ook een nieuwe cursus worden gegeven door de VVHP. Deze cursus zal gedurende ruim tien weken plaatsvinden op dinsdagavond. De training is voor alle honden geschikt, ook honden met een beperking. De inhoud van de training zal nog worden bekend gemaakt door de VVHP.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.