Het eerste boek van Connie van den Berg komt uit

18 december 2009
Het eerste boek van Connie van den Berg komt uit

PAPENDRECHT - Half februari zullen de eerste exemplaren van het boek 'De ideale verdachte', geschreven door de Papendrechtse schrijfster Connie van den Berg, verschijnen.

Het boek gaat over Sacha. Sacha’s vader, een geflopte detective, vraagt of ze naar huis komt om hem te helpen bij de verdwijning van een meisje uit het dorp, Debbie. Nog voor ze iets kunnen doen is het meisje alweer terecht, met een verhaal dat rammelt aan alle kanten. Henk komt ook naar het dorp, omdat hij zijn werk kwijt is, zijn huis afgebrand is en zijn vriendin is kwijtgeraakt. Dan wordt de bibliothecaresse vermoord, en een baby ontvoerd. Algauw stelt men de vraag wat Henk verbergt in de schuur en waarom hij zo geïnteresseerd is in lijkschouwingen. En hoever gaat de liefde voor zijn hond?

Connie van den Berg (1963) schrijft al vanaf haar achtste. Nadat ze van de huishoudschool af kwam, ging ze meer schrijven en ook serieuzer. Ze deed vrijwilligerswerk in een jongerencentrum en werkte mee aan diverse krantjes. Dat resulteerde erin dat ze jaren later freelance ging werken voor het Papendrechts Nieuwsblad. Er werden diverse kinderverhalen van haar geplaatst in bekende bladen. Daarna maakte ze een overstap naar (spannende) verhalen voor volwassenen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.