Vrouw mishandeld door ex

14 december 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie heeft zaterdagavond 12 december een 36-jarige man uit Rotterdam aangehouden in een flat aan de Staringlaan.

Hij word verdacht van mishandeling van zijn ex-vrouw. Dit gebeurde in het bijzijn van kinderen. Er ontstond een discussie met een van de kinderen waarop de man in het huis van zijn ex-vrouw een tv vernielde en haar zou hebben geslagen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, de verdachte is in verzekering gesteld en zal worden verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.