Kerstpraise met een geschenk uit de hemel

14 december 2009
Kerstpraise met een geschenk uit de hemel

PAPENDRECHT - Stichting Praise in Papendrecht organiseert op zaterdagavond 19 december opnieuw een kerstpraise in Papendrecht. De avond wordt gehouden in de Sionskerk aan de Rubensstraat 35. Op deze avond speelt natuurlijk de eigen band, maar werkt ook Wim Bevelander mee (zie foto). Wim omschrijft zichzelf als "sprekende zanger" en komt uit Dordrecht. Hij reist al ruim 25 jaar door het land om op te treden met altijd Nederlandstalige, pittige songs. Hij schrijft teksten die je raken, doen glimlachen en die tot nadenken stemmen. Hij doet uitspraken die blijven haken, die je confronteren of bemoedigen.
 
Simone Rietveld:"Je ziet heel vaak dat we elkaar met kerst kadootjes geven, of dat je een kerstpakket krijgt. God heeft het mooiste kado gegeven wat je maar kan bedenken, en dat vieren we met kerst. Als je een kado krijgt pak je het natuurlijk helemaal uit, en ga je het gebruiken. Het mooie aan dit kado is, is dat het voor iedereen is!
Het thema van deze avond is daarom “een geschenk uit de hemel”.
 
Ben je nieuwsgierig naar dit geschenk, kom het dan aannemen en uitpakken!
Je bent van harte uitgenodigd, jong en oud is welkom!
Misschien heb je dit geschenk al eens uitgepakt en gebruik je het elke dag, neem dan anderen mee zodat we het met elkaar kunnen delen!  
Het belooft weer een avond te worden waarin we veel samen zullen zingen en God zullen groot maken."

De avond begint om 20:00 uur de kerk is open vanaf 19:30.
De toegang is gratis. We houden wel een collecte om de kosten van deze avond te dekken.
 
Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.praiseinpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.