Richard Middelkoop verlengt voor drie jaar bij VV Papendrecht

20 november 2009
Richard Middelkoop verlengt voor drie jaar bij VV Papendrecht

PAPENDRECHT - Voetbalvereniging Papendrecht en Richard Middelkoop gaan nog drie seizoenen met elkaar verder. Richard Middelkoop is vanaf januari 2007 trainer van de zondagselectie welke uitkomt in de hoofdklasse B. Met de contractverlenging van 3 jaar komt de verbintenis met Papendrecht dan uit op meer dan vijf seizoenen. De contractverlenging getuigt van wederzijds vertrouwen en waardering. Onder bepaalde voorwaarden kan bij een reeds vooraf overeengekomen mate van positieverbetering het contract tussentijds worden ontbonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.