Stichting STEP opgericht om Papendrechtse evenementen te stimuleren

13 november 2009

PAPENDRECHT - Een bruisend en levendig Papendrecht met evenementen en activiteiten het hele jaar door, voor alle inwoners en andere bezoekers. Om dat te realiseren en onder de aandacht te brengen, is de STichting Evenementen Papendrecht opgericht. Op donderdag 12 november 2009 presenteerde de stichting haar plannen en website.

De vele evenementen en activiteiten in het jubileumjaar 2005, toen de gemeente negen eeuwen Papendrecht vierde, smaakten bij vele Papendrechters naar meer. Een aantal enthousiastelingen kwam bij elkaar en verenigde zich uiteindelijk in de zomer van 2009 in de STichting Evenementen Papendrecht - STEP.

STEP werkt met stimulering, ondersteuning, coördinatie en promotie van evenementen aan een bruisend en evenementenrijk Papendrecht. Daarnaast wil STEP een bijdrage leveren aan sociale samenhang, identiteit, economische groei en aan de kwaliteit van wonen, leven en werken in Papendrecht. Onder meer door als spil op te treden in de contacten tussen organisaties op het gebied van sport, cultuur, bedrijfsleven, onderwijs en kerken.

Organisaties, verenigingen en organisatoren zijn van harte welkom om ideeën en initiatieven kenbaar te maken aan STEP en samen te bekijken wanneer en op welke wijze evenementen tot maximaal succes kunnen komen. Zo zetten de stichting en de lokale samenleving een flinke ‘step’ naar een bruisend Papendrecht.

STEP Papendrecht

Op de foto het bestuur van links naar rechts: Marcel Daams (secretaris), Ad Boom (penningmeester), Geert Sonneveld (voorzitter), Kees Boer (algemeen lid), Greet de Keizer (communicatie, big events), Piet van de Merwe (webmaster) en burgemeester Kees de Bruin (beschermheer).

De website van STEP is te vinden op http://step.hetzonnigehart.nl met een overzicht van de activiteiten die de komende periode gaan plaatsen in Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.