Auto rijdt tegen huis

09 november 2009 door Ad van Herk
Auto rijdt tegen huis

PAPENDRECHT - Een 18-jarige inwoner van Papendrecht is zondagavond 8 november rond 21.00 uur tegen de gevel van een woning gereden. De man, een beginnend bestuurder, reed vermoedelijk met te hoge snelheid over de Burgemeester Keijzerweg en raakte de macht over het stuur kwijt. Hij kwam vervolgens met zijn auto tegen een aldaar gelegen woning tot stilstand. Gelukkig raakte niemand gewond. De woning liep zware schade op en moest worden gestut. De politie heeft het net verworven rijbewijs van de veroorzaker ingevorderd. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.