Mannen aangehouden met auto vol laskabels

09 november 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Twee mannen van 33 en 47 jaar uit Dordrecht zijn in de nacht van vrijdag 6 november op zaterdag 7 november door de politie aangehouden.

De 47-jarige man trof de politie in eerste instantie in Papendrecht waar hij met zijn duidelijk zichtbaar te zwaar beladen auto parkeerde bij het Nanengat. Agenten controleerden hem en de auto. Op de achterbank en in de kofferbak lagen laskabels. De man had een onsamenhangend verhaal over waar de laskabels vandaan kwamen en wat hij ermee ging doen. De agenten lieten de man gaan maar zonder dat de automobilist het doorhad, werd hij gevolgd door agenten in burger. In Dordrecht op de N3 werd hij wederom aan de kant gezet. Er was inmiddels een onbekende man bij hem ingestapt die ook werd bevraagd naar de laskabels. De verhalen van de twee liepen ver uiteen wat de verdachtmaking alleen maar groter maakte. Daarop werden ze meegenomen naar het politiebureau en ingesloten op verdenking van diefstal/heling van koper. De auto en laskabels zijn in beslaggenomen voor onderzoek. De Unit Forensische Opsporing zal sporenonderzoek verrichten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.