Papendrechtse straatverlichting kwikvrij

28 oktober 2009 door Ad van Herk
Papendrechtse straatverlichting kwikvrij

PAPENDRECHT - De laatste kwikhoudende lampen zijn begin oktober verwijderd. Daarmee is de Papendrechtse straatverlichting geheel kwikvrij. Een trotse milieuwethouder Maria Zaal mocht ter gelegenheid hiervan een certificaat in ontvangst nemen: ‘Papendrecht heeft, samen met 13 andere gemeenten samenwerkingsafspraken gemaakt om dit te bereiken. Ik ben blij dat dit mooie resultaat op relatief korte termijn gehaald is!’

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.