Jongerencentrum Upstairs is de naam

10 juli 2009
Jongerencentrum Upstairs is de naam

PAPENDRECHT - De nieuwe naam van de voormalige Koffiebar De Schor is bekend. Na een prijsvraag onder tientallen jongeren kwam Jongerencentrum Upstairs als beste uit de bus. Het verwijst naar "boven", want op de bovenverdieping vinden de activiteiten plaats en uiteraard verwijst het ook naar de hemel.

Inmiddels zijn heel wat jongeren druk bezig met verbouwen. Het pand wordt nu geheel voorzien van dubbelglas om mogelijke overlast voor de buren zoveel mogelijk te beperken. En ook scheelt het heel wat stookkosten in de winter.
Een nieuwe bar kwam uit onverwachte hoek. Tot grote verbazing van het bestuur konden ze bij een voetbalvereniging namelijk een complete bar gratis komen ophalen
Op dit moment worden nog het volgende gezocht: Keukenblok, geiser, beamer, scherm, pc's/laptop/spelcomputer, lampen en decoraties. Naar verwachting is zo'n €7000,- nodig voor de gehele verbouwing.

Veiling/verkoop
Op vrijdagavond 17 juli om 19.30 is er een veiling/verkoop in Upstairs. Het pand is 37 jaar lang gebruikt als Koffiebar en nu zijn er nog een heleboel spullen over die door de jaren heen zijn bewaard gebleven.
Omdat deze spullen best waardevol kunnen zijn voor oud-bezoekers willen de jongeren ze verkopen en sommige veilen. Ook kunnen geïnteresseerden kunnen meteen een kijkje komen nemen.

Jongerencentrum Upstairs heeft nu ook een eigen website: www.jcupstairs.nl

Jongeren die de komende weken willen helpen met klussen kunnen een mail sturen aan jonathanstuij@hotmail.com of bellen naar 06-45932188.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.