Viertal fietsendieven aangehouden

26 oktober 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Een getuige belde zondagavond 25 oktober de politie omdat hij een aantal jongens in een schuur aan de Haagbeukhof had zien staan en dit niet vertrouwde.

De politie stelde een onderzoek in en trof in de schuur een viertal jongens aan die een aantal fietsen aan het openmaken was met een slijptol. Het viertal, een 17-jarige en twee 20-jarige inwoners van Dordrecht en een 25-jarige inwoner van Enschede is aangehouden voor diefstal van deze fietsen. De fietsen zijn inbeslaggenomen om te achterhalen waar deze fietsen vandaan komen. Het viertal is ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.