Bouwprojecten uitgesteld door crisis

26 oktober 2009

PAPENDRECHT - De kredietcrisis heeft zijn weerslag op de woningbouw in Nederland. Ook in Papendrecht zijn een aantal vertraagd of zelfs uitgesteld, omdat de woningen nauwelijks verkocht worden.

Het project Centrum / Schooldwarsstraat is nu uitgesteld tot 2011 wegens weinig belangstelling en ook de laatste fases van Merwehoofd zijn verder naar achteren geschoven. Ook het nieuwe project Marktmeester is uitgesteld, maar dat komt door juridische procedures van omwonenden. In totaal komt Papendrecht voor de periode 2005-2009 uit op ongeveer 800 gebouwde woningen in plaats van de geplande 1100.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.