Brandweerkorps Papendrecht massaal de straat op

15 oktober 2009

PAPENDRECHT - Woensdagavond 14 oktober wemelde het in de wijk Middenpolder van de brandweermannen. Het plaatselijke korps collecteerde namelijk voor de Brandwondenstichting.

Dit jaar was het de eerste keer dat de vrijwilligers ook mee collecteerden want de vorige jaren was dit de taak van het jeugdkorps om langs de deuren te gaan. Na een avond hard werken werd een geldbedrag opgehaald van 748,32. Het korps heeft nu al besloten volgend jaar weer mee te doen.

Foto: Kees Andriesse

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.