Middelgrote brand in flatwoning

02 oktober 2009 door Ad van Herk
Middelgrote brand in flatwoning

PAPENDRECHT - Vrijdagochtend 2 oktober heeft in een woning aan de Hendrik Breitnerstraat een middelgrote brand gewoed. Het betrof een brand in een woning op de derde etage van een vier etages hoge flat. De brand brak rond 5.30 uur uit, waarop brandweer, politie en ambulance uitrukten. Na een half uur kon door de brandweer het sein brandmeester worden gegeven. Bij de brand vielen geen slachtoffers. Op het moment dat de brand uitbrak, waren vier personen in het pand aanwezig. Zij konden zelf naar buiten komen. Uit voorzorg werden de omliggende flatwoningen ontruimd. Enige tijd na het sein brandmeester konden de bewoners van de omliggende woningen naar hun flat terugkeren. De bewoners van de woning waar de brand uitbrak, konden niet terugkeren. Voor hen wordt onderdak geregeld. De Politie Zuid-Holland-Zuid doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.
 

foto: Kees Andriesse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.