La Gestione en ProSecretary slaan de handen ineen

01 oktober 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Het Papendrechtse ProSecretary en La Gestione uit Hoogblokland hebben de handen ineen geslagen voor een unieke samenwerking. Beide bedrijven hebben hun sporen reeds verdiend met ondersteuning aan diverse managers en CEO's in het Nederlandse bedrijfsleven.

Het zijn professionele bureaus voor management & projectservice. Ze verrichten de werkzaamheden vanuit hun kantoor of op locatie. U kunt bij hun terecht voor het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, waarbij alle facetten van het vak kunnen worden uitgevoerd.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, het organiseren en regelen is een tweede natuur geworden en vanuit dit gevoel organiseren ze unieke Evenementen. Zakelijke belangen gecombineerd met een stukje ontspanning kunnen zorgdragen voor een ultiem resultaat. Wat te denken van Golfevenementen in combinatie met een training teambuilding of hospitality. Daarnaast is ook een combinatie mogelijk van golf, relatiemarketing, netwerken en incentives. Dit alles op bijzondere locaties in Italië.

Maar ook voor een personeelsuitje, opening, jubileum draaien ze hun hand niet om. Mede door hun netwerk van relaties en
accommodaties kunnen ze ook perfect bemiddelen als u privé op vakantie wilt of overweegt een huis te kopen in Italië.
Voor meer informatie, kijk op de websites www.lagestione.com en www.prosecretary.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.