Open dag Merwehoofd druk bezocht

28 september 2009
Open dag Merwehoofd druk bezocht

PAPENDRECHT - Het project Merwehoofd fase IV opende op zaterdag 26 september van 11.00 tot 14.00 uur de deuren tijdens de eerste landelijke Nieuwbouwdag. Tijdens deze dag kon een modelwoning bekeken worden, waardoor er een goed beeld verkregen kan worden van de mogelijkheden van de appartementen. Een paar honderd bezoekers maakte hier dan ook gebruik van.

Gevarieerd programma
Tijdens de openstelling van het Merwehoofd stond er een diversiteit aan activiteiten op het programma. Het was behoorlijk evenement geworden. Ondermeer kon er een poging gedaan worden een hole in one te slaan op een drivingrange, waarmee mooie prijzen te winnen waren. Er kon vanuit een bakje onderaan een kraan over het project uitgekeken worden. De bekende tv-kok Cas Spijkers bereidde op het balkon van de modelwoning lekkere hapjes. Dit alles werd vergezeld door live muziek.

Merwehoofd fase IV is gelegen op het zogeheten drierivierenpunt. Op dit punt komen drie rivieren, te weten de Oude Maas, Beneden Merwede en de Noord bij elkaar. Het project bestaat uit 78 appartementen en 1 bedrijfsruimte ondergebracht in 5 woongebouwen welke alle uit de hand van een andere architect zijn.
Door de verscheidenheid aan architecten en materiaaltoepassingen heeft ieder woongebouw een eigen gezicht.

 


Cas spijkers met de zeebaarsjes

Het welkom bij de ingang.

Gratis hollandse poffertjes

Een poging om de golbal in het net te slaan

Veel belangstelling voor de maquette

De clown met ballonnen voor de jonge kijkers

De modelwoning

De feesttent met de muzikanten op de achtergrond
 
Het schitterende uitzicht vanaf de bouwkraan (zicht op Alblasserdamse brug en sportvelden Slobbengors)

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.