Papendrechts kampioenschap nieuw leven ingeblazen

11 september 2009

PAPENDRECHT - De twee tennisverenigingen die Papendrecht rijk is, PTC en TOP, hebben begin juli besloten om de Papendrechtse Kampioenschappen nieuw leven in te blazen. De laatste editie werd alweer meer dan 10 jaar geleden georganiseerd.

Er wordt tijdens deze kampioenschappen in zoveel mogelijk categorieën gestreden om de titel "Tenniskampioen(e) van Papendrecht". Deze titel is zowel voor de senioren als voor de jeugd in de wacht te slepen.
De uitslag van de clubkampioenschappen van de clubs zelf zijn voor een groot deel bepalend voor de deelname.

De kampioenschappen zijn gepland in de week van 12 t/m 19 september, waarbij zoveel mogelijk wedstrijden in het weekend worden gespeeld. De wedstrijden worden  verdeeld over de 2 tennisparken, waarbij de finaledag op 19 september dit jaar is wordt gespeeld bij TOP . Bij PTC zal het grootste deel van de voorrondes worden gespeeld.

Naast deze wedstrijden zal de jeugdkampioene van Nederland t/m 16 jaar Gabrielle van de Graaf een set spelen tegen zowel de clubkampioen bij de heren van TOP als van PTC.
Deze wedstrijden vinden plaats op de finaledag om 20.00 uur.

Op 19 september wordt het geheel ook afgesloten met een feestavond.

De kampioenschappen worden gespeeld in vrijwel alle categorieën voor zowel senioren als jeugdleden. Als sponsor is Autobedrijven Van Wijngaarden bereid gevonden aan het toernooi steun te verlenen en heeft de organisatie besloten de naam van Van Wijngaarden aan het toernooi te verbinden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.