Brand onder de motorkap

09 september 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Dinsdagmiddag 8 september reed een 18-jarige man uit Meeuwen over de N3 toen hij bij de afslag naar de A15 stopte voor het verkeerslicht. De motor van de auto sloeg tijdens het wachten voor het verkeerslicht af.

De man deed diverse pogingen om zijn  auto weer aan de praat te krijgen, waarop plotseling rook onder de motorkap vandaan kwam. Omstanders hebben de auto hierop voor het verkeerslicht weggeduwd, waarna een uitslaande brand onder de motorkap ontstond. De brandweer kwam ter plaatste en bluste de brand onder de moterkap. De voorzijde van het voertuig brandde geheel uit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.