Burgemeester onthult nieuw logo Oranje-Nassauschool

07 september 2009 door Ad van Herk
Burgemeester onthult nieuw logo Oranje-Nassauschool

PAPENDRECHT - De Oranje-Nassauschool in Papendrecht heeft vrijdag 4 september een nieuw schoollogo onthuld. Burgemeester De Bruin was van de partij om het logo officieel te onthullen. Alle kinderen van de school hadden zich buiten rondom de plek waar het logo onthuld zou worden verzameld om getuigen te zijn van deze feestelijke gebeurtenis. Daarnaast waren er heel wat ouders die hun nieuwsgierigheid niet konden bedwingen. Het logo is ontworpen door het Papendrechtse bedrijf Bezichtig.nu

Bij een feest hoort natuurlijk een verrassing. Daarom kregen alle kinderen een t-shirt met het nieuwe logo, gesponsord door Hoogvliet betonboringen en sloopwerken en Huijzer en Renzen advocaten. Dit shirt mochten de kinderen direct na de onthulling openvouwen om het zo aan iedereen te laten zien. Na de plechtigheid kregen de kinderen in de klas nog iets lekkers, met daarop uiteraard het nieuwe schoollogo.

Ondertussen kreeg burgemeester De Bruin een rondleiding door de school, want naast het nieuwe schoollogo heeft de school in de zomervakantie tevens geheel nieuw meubilair gekregen en is de school van binnen met frisse kleuren geschilderd. Vlak voor de zomervakantie zijn de laatste krijtjesborden ook nog door digitale schoolborden vervangen. De school is met dit alles helemaal klaar voor de toekomst. De burgemeester was zeer onder de indruk van al die mooie en nieuwe dingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.