Kinderen horen juf JA zeggen

07 september 2009 door Ad van Herk
Kinderen horen juf JA zeggen

PAPENDRECHT - Vrijdag 4 september was het feest voor Juf Maartje van den Tempel van de Oranje-Nassauschool in Papendrecht. Zij gaf die dag het ‘ja-woord’ aan Johan van Iperen en daarbij waren alle kinderen van groep 5 natuurlijk van de partij.

Met de meesters en de juffen van de school en ouders vertrokken ze ’s middags naar het Stadhuis van Rotterdam aan de Coolsingel. Eerst werden er mooie foto’s gemaakt in de tuin van het Stadhuis en daarna liep het bruidspaar onder een erehaag door naar binnen.

In de trouwzaal kregen de kinderen een prachtig plekje: helemaal vooraan, rondom het bruidspaar. Ze waren er stil van! De ambtenaar van de burgerlijke stand kreeg te horen dat hun juf die dag trouwde en dat Johan hun ‘stiefmeester’ werd.

Na het officiële gedeelte zongen de kinderen een enthousiast lied in een andere mooie zaal en werden de meegebrachte cadeautjes overhandigd. Door de erehaag verliet het bruidspaar het Stadhuis weer om naar de Breepleinkerk te gaan voor de kerkelijke inzegening. De kinderen gingen terug naar Papendrecht na dit prachtige feest.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.