Sloop theater de Willem begonnen

05 september 2009
Sloop theater de Willem begonnen

PAPENDRECHT - Na enige weken van voorbereidende werkzaamheden was het vandaag toch zo ver: de sloop van Theater De Willem is nu echt begonnen.

Wethouder André Vogel kon op 20 juni de deuren van de oude zaal officieel op slot doen, vandaag was het aan hem om te beginnen met de sloop. Gezeten in een shovel haalde hij een deel van de achtermuur neer aan de Van der Palmstraat.

De komende week zal het hard gaan met de sloop. Voor meer foto's, zie www.cultureleraadpapendrecht.nl

Foto: Richard van Hoek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.