Aad de Mos te gast bij vv Papendrecht

03 september 2009 door Ad van Herk
Aad de Mos te gast bij vv Papendrecht

PAPENDRECHT - Afgelopen woensdag 2 september was op uitnodiging van de businessclub van VV Papendrecht succestrainer Aad de Mos aanwezig bij het presenteren van de zaterdag en zondag selecties. Traditioneel presenteert voetbalvereniging Papendrecht beide selecties aan het begin van het seizoen. Na de presentatie werd Aad de Mos aan de tand gevoeld door Menno Tamming. De inmiddels 63-jarige overhandigde oud keeper Cor Romijn een oude foto van de beslissingswedstrijd uit 1970 tussen RBC en Papendrecht. Deze wedstrijd werd gewonnen door Papendrecht met 2-1 tot frustratie van de Mos. Aad de Mos ging in op het huidige voetbal en de successen die hij had met KV Mechelen, PSV en Ajax in Europa.

Foto: Cor Romijn krijgt uit handen van Aad de Mos een foto uit 1970.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.