Buurtvereniging Westpolder zoekt bestuursleden

03 september 2009

PAPENDRECHT - Buurtvereniging Westpolder heeft ambitieuze plannen, maar zoekt zoekt versterking in het bestuur.

De vereniging vergadert ongeveer één keer per maand bij de voorzitter thuis of op locatie.
Natuurlijk heeft de buurtvereniging het liefst bestuursleden uit de wijk Westpolder, maar ook anderen uit de gemeente Papendrecht van 18 jaar of ouder zijn van harte welkom.

Een bestuurslid is belast met een specifiek onderdeel binnen de vereniging, bijvoorbeeld sponsorwerving of sport en spel voor jongeren. Het is absoluut geen verplichting om bij alle vergaderingen aanwezig te zijn. De vereniging houdt jaarlijks een activiteit in de vorm van een BBQ of een etentje voor alle vrijwilligers. En met kerst krijgen alle vrijwilligers een kleinigheidje. Naast deze materiele dingen biedt men veel gezelligheid en plezier.

Voor meer informatie kunt u kontakt opnemen met Pieter van den Berg, voorzitter. Tel: 06 - 22 24 23 49 of via info@bvwestpolder.nl. Zie ook www.bvwestpolder.nl voor meer informatie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.