Flink verzet bij aanhouding

03 september 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Twee verdachten hebben zich verzet bij hun aanhoudingen. Agenten gingen op woensdagavond 2 september 2009 naar een melding in de Jacob Catslaan in Papendrecht. Daar zou de jeugd over een dak lopen. Bij een woning zagen politiemensen enkele jongeren staan. De agenten vroegen om hun identiteitsbewijs waarop er drie uit boosheid wegliepen in de richting van een woning. Twee  broers bonkten daar op de deur en gingen na meerdere vorderingen niet weg. De agenten hielden een 17-jarige jongen uit Papendrecht aan. Deze verzette zich.

Tijdens zijn aanhouding trachtte zijn 20-jarige broer uit Papendrecht een agent te slaan. Ook hij werd aangehouden maar probeerde dat te voorkomen. Een politieman gebruikte pepperspray. De eerder aangehouden 17-jarige schopte in de politiebus de schuifdeur kapot. Een 16-jarige jongen uit Papendrecht kwam later op de avond bij het politiebureau. Hij wilde dat de twee aangehouden verdachten werden vrijgelaten. Hij beledigde de politiemensen en wilde niet weggaan. Uiteindelijk volgde zijn aanhouding voor bedreiging en belediging.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.