Verdachte van vernieling aangehouden

12 augustus 2009

PAPENDRECHT - Een 26-jarige man uit Sliedrecht is op zondagochtend 9 augustus aangehouden. Een surveillerende agent zag de man lopen aan de Vondellaan in Papendrecht. Bij controle bleek dat hij gesignaleerd stond voor 145 dagen hechtenis. Tevens stond hij gesignaleerd als verdachte van vernieling van een ruit begin dit jaar in Sliedrecht. De man is ingesloten en in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.