Been aan tuinhek gespiest

23 juli 2009 door Ad van Herk
Been aan tuinhek gespiest

PAPENDRECHT - Een 59-jarige man uit Papendrecht is op woensdagavond 22 juli rond 21.30 uur op een ongelukkige wijze tegen een tuinhek terecht gekomen. De man fietste over de Vondellaan, raakte door onduidelijke wijze van de weg en kwam daarbij tegen een 40 cm hoog tuinhekje terecht. Zijn bovenbeen raakte daarbij vast aan één van de punten van het hekje. Het mobiel medisch team kwam ter plaatse om hem samen met de brandweer uit zijn benarde positie te bevrijden. Daarbij werd een stukje tuinhek afgezaagd waarna de man met de punt in zijn been voor behandeling naar het ziekenhuis werd gebracht. Hoe het incident heeft kunnen gebeuren is onduidelijk omdat zich geen getuigen hebben gemeld die iets hebben gezien.

Foto: Kees Andriesse

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.