Snorfiets gestolen

21 juli 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Na onderzoek hebben agenten een 17-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden. Een 65-jarige man uit Papendrecht deed op 19 juli 2009 aangifte bij de politie. Zijn snorfiets was gestolen vanaf de Veerweg in Papendrecht. De politie stelde een onderzoek in en kwam zo bij de verdachte. Na zijn aanhouding op maandag 20 juli 2009 erkende de 17 jarige de diefstal. De snorfiets is nog niet teruggevonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.