Tafeltennisser Rien Brittijn overleden

20 juli 2009 door Ad van Herk
Tafeltennisser Rien Brittijn overleden

PAPENDRECHT - Tafeltennisser Rien Brittijn is geheel onverwacht op 78 jarige leeftijd overleden.

Rien Brittijn begon zijn tafeltenniscarrière in Rotterdam. In Papendrecht heeft hij jarenlang deel uitgemaakt van het bestuur van de vereniging. Hij was Lid van Verdienste onze tafeltennisvereniging en óók van Lid van verdienste van de afdeling West van de NTTB.
Rien was sinds 1985 lid van tafeltennisvereniging Papendrecht.

Zoals hij het altijd zelf formuleerde, was het “tafeltennis-gebeuren” voor hem een plezierige bezigheid en probeerde hij daarin de zaken zo goed mogelijk te laten verlopen. Hij heeft gedurende zijn meer dan 50-jarig lidmaatschap veel voor de vereniging en de NTTB gedaan.

Tafeltennisvereniging Papendrecht beschouwt zijn heengaan als een groot verlies en wenst de familie, vrienden en alle dierbaren veel sterkte toe bij het dragen van dit verlies.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.