Verdachten aangehouden na inbraak

20 juli 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie heeft twee aanhoudingen verricht na een woninginbraak. Op zondag 19 juli 2009 omstreeks 01.30 uur kwam de melding van een inbraak bij een woning aan de Genestetstraat in Sliedrecht. De inbrekers waren overlopen en reden weg in een auto. Politiemensen gingen direct op zoek naar dit voertuig. Een agent zag de auto vanuit de richting Sliedrecht met hoge snelheid de N3 opdraaien en vervolgens de afslag Papendrecht nemen. Andere weggebruikers attendeerden de politieman erop dat zij waren afgesneden door de vluchtauto en dat deze de wijk Wilgendonk in Papendrecht was ingereden.

Daar vonden politiemensen de wagen in de Berkenhof. Een bewoner vertelde dat er vier personen ervandoor waren gegaan in de richting van de Elzenzoom. Bij de Bremhof doken twee personen weg nadat zij politiemensen zagen. Een agente rende daarheen en hield een 17-jarige jongen uit Dordrecht aan. Later volgde een tweede aanhouding op het bruggetje tussen de Heidezoom en Moerbeihof. Het ging om een 20-jarige man uit Dordrecht. De gebruikte auto was overigens eerder gestolen. De politie gaat verder met het onderzoek en kijkt ook naar een tweede inbraakmelding op de Genestetstraat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.