Politie neemt illegale merkkleding inbeslag

13 juli 2009 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - De politie heeft vrijdagmiddag een partij illegale merkkleding inbeslaggenomen op de markt aan de Veerpromenade. Een tip wegens illegale verkoop kwam vrijdagmiddag 10 juli bij de politie binnen waarna zij een onderzoek instelde. Op de markt werd een kraam aangetroffen met merkondergoed. Twee personen konden worden aangehouden. Dit betreft een 36-jarige inwoonster van Dordrecht en een 46-jarige inwoner van Spijkenisse. Beiden zijn inverzekering gesteld. De merkkleding is inbeslaggenomen. Een onderzoek naar de herkomst van de goederen wordt ingesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.