Powerpark een feest voor het hele gezin

29 juni 2009

PAPENDRECHT - Op zaterdag 27 juni vond alweer de negende editie van het gratis familiefestijn Powerpark plaats. Na drie edities op de ligweide van Zwembad de Hooght keerde het weer terug naar het Vondelpark, waar de eerste vijf edities plaatsvonden. Het weer werkte uitstekend mee en al snel was het gezellig druk.
 
Het grote veld stond vol met attracties en stands van Papendrechtse verenigingen. Het was dan ook weer een evenement "voor en door Papendrechters". Slim van de organisatie, want dat scheelt heel wat georganiseer. En de verenigingen konden zich weer goed profileren en nieuwe leden begroeten. Nieuw waren bijvoorbeeld Atletiekvereniging Passaat, Majorette/twirl vereniging Starlight en de Jeu de Boulesvereniging. Wel werd dit jaar Muziekvereniging Excelsior gemist.
 
Op het podium en op het veld lieten de verenigingen een demonstratie zien en vaak konden kinderen ook meedoen. En ook voor de allerkleinsten waren er leuke activiteiten, zoals schminken, kegels omgooien, een springkussen en munten werpen.
 
Tijdens het avondprogramma waren er optredens van DJ’s Mike Moore, DJ Ugaa, Bounce, The Mask van de Uri Geller show, JR, IbbieJ, Dio en The Opposites. Volgend jaar wordt een jubileumeditie (tiende keer), dus we zijn benieuwd wat voor bijzonders de organisatie in petto heeft!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.