Vakantieverkoop in de bibliotheek

29 juni 2009

PAPENDRECHT - De boeken in de bibliotheek worden intensief gebruikt en informatie verouderd. Daarom is het nodig materialen na verloop van tijd te verwijderen. Gelukkig komen er wekelijks ook weer mooie, nieuwe boeken bij, zodat iedereen kan genieten van een aantrekkelijke, actuele collectie.

Grote verkoop
Omdat de zomervakantie nadert, stellen wij u weer in staat om onze ‘afdankertjes’ aan te schaffen.  Vanaf 3 juli vindt u een grote voorraad in de bibliotheek, die tegen aantrekkelijke prijzen verkocht gaat worden. Het is voor elk wat wils.

Tijdschriften
Ook zijn er weer dozen met tijdschriften. Voor € 2,50 koopt u een doos met 25 zeer verschillende tijdschriften.


Bibliotheek, Markt 2, 3351 AZ Papendrecht. Tel.: 078-6150017
De openingstijden vindt u op onze website www.bibliotheeknetwerkzhzo.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.