Hal PKC omgetoverd tot tropisch oord

29 juni 2009
Hal PKC omgetoverd tot tropisch oord

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdagmiddag werden meer dan 100 kinderen bij de PKC-accommodatie gebracht voor de jaarlijkse welpen- en pupillennacht. Het thema was dit keer ‘‘tropisch feest’’. De kinderen namen afscheid van hun ouders en het uitgebreide programma ging gelijk van start.

Na met z’n allen pannenkoeken te hebben gegeten, werd er buiten een speurtocht gehouden waarna er o.a. een bonte avond was, gevolgd door een kampvuur en een pyamafeest. De luchtbedden waren inmiddels al opgepompt en neergelegd in de hal waarna alle kinderen gingen slapen. Zaterdagmorgen rond half twaalf kwamen langzaamaan meer ouders binnendruppelen om hun kind(eren) op te halen. Zij waren toen allemaal nog volop bezig met allerlei spelletjes. Hierna verzorgden alle kinderen nog een spetterend optreden en sloten zo het tropische weekend af.

Met een leuke groepsfoto op zak keerden alle kinderen weer terug naar huis en konden zij terugkijken op weer een geslaagd feest bij PKC.

Foto: Peter Besemer

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.