Bibliotheek Papendrecht ontvangt certificering

25 juni 2009

PAPENDRECHT - Op woensdag 24 juni 2009 kwam de subsidiëntenraad van BibliotheekNetwerk Zuid-Holland-Zuid Oost bijeen. Deze raad bestaat uit wethouders van de 13 betrokken gemeenten, die het bibliotheekwerk in hun portefeuille hebben.
 
Per 2010 verzorgt deze organisatie in 19 vestigingen en op 12 halteplaatsen van de bibliobus het bibliotheekwerk voor in totaal 277.170 inwoners van 13 gemeenten.
 
Certificaat Openbare Bibliotheken
Op basis van bevindingen uit de audit, gehouden op 24 november 2008 is besloten dat het BibliotheekNetwerk ZHZo voldoet aan de Certificeringsnorm Openbare Bibliotheken 2006-2009, die is vastgesteld door de branchevereniging VOB (Vereniging Openbare Bibliotheken).
 
Tijdens deze bijeenkomst werd het Certificaat Openbare Bibliotheken uitgereikt aan wethouder Maria Zaal.
 
Het certificaat werd uitgereikt door Mr. Jan-Ewout van der Putten, directeur Stichting Certificering Openbare Bibliotheken en directeur Vereniging van Openbare Bibliotheken.
 
Daarna was er gelegenheid voor de diverse aanwezige wethouders om voor de vestigingen in hun eigen gemeente een afschrift van het certificaat in ontvangst te nemen. De betrokken ambtenaren en vestigingsmanagers waren voor deze feestelijke gelegenheid ook uitgenodigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.