Stichting Welzijn Ouderen is op zoek naar handige mannen en vrouwen

24 juni 2009

PAPENDRECHT -Stichting Welzijn Ouderen is op zoek naar handige mannen en vrouwen die het leuk vinden om als vrijwilliger ons nieuwe project ‘Klussendienst’ te versterken. Het gaat om klusjes die ouderen vaak zelf niet meer kunnen. U kunt denken aan kleine klusjes zoals bijvoorbeeld, ophangen van lampen, schilderijen, boekenplankjes, vervangen van fittingen of het herstellen van een lekkende kraan etc. 

Vindt u het leuk om met een oudere samen een boodschap te doen, boeken te halen bij de bibliotheek of gezellig een kop koffie te drinken bij de oudere thuis? Dan is Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) op zoek naar u!

Stichting Welzijn Ouderen is ook op zoek naar vrijwilligers die het team kunnen ondersteunen voor o.a. de diensten alarmering en maaltijden. Het gaat om administratieve ondersteuning waarvoor u op huisbezoek gaat bij de cliënt.

Heeft u wat tijd over in de week en u wilt zich opgeven of wilt u eerst meer informatie? 
Neem dan contact op met Monique Aertssen, ouderenadviseur, op woensdagen bereikbaar van 9.00 – 15.30 uur op tel.nr. 078 – 615 47 41.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.