Wildernis in centrum Papendrecht

24 juni 2009
Wildernis in centrum Papendrecht

PAPENDRECHT - Komend vanuit verschillende kanten en rijdend naar het (nieuwe) winkelcentrum weet je niet wat je ziet als je op de kruising Veerweg/Weteringsingel/P.C.Hooftlaan bent aangekomen en de wildernis ziet rondom de Marktflat.De gemeente Papendrecht en Westwaard Wonen laten het vooralsnog gewoon liggen zoals het ligt en trekken zich niets van de winkeliers en bewoners aan.

Bellen en schrijven of er niets iets aan gedaan kan worden helpt echt niet.
Ja, er zal wat aan gedaan worden als ze zo ver zijn dat de boel hier dicht gebouwd gaat worden.
Maar of we daar blij mee zijn is ten zeerste de vraag. Want op hoogbouw rond onze Marktflat zitten we ook absoluut niet te wachten.
Dan er toch maar een botanische tuin van maken?

Update 24 juni: de genoemde wildernis is net een enkele dag geleden gemaaid. Waarschijnlijk omdat ik het op enkele kranten op internet heb gezet.

H. van Dalen
Bewoner Marktflat
Papendrecht

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.