Heropening park Noordhoekse Wiel

22 juni 2009

PAPENDRECHT - Papendrecht kan weer trots zijn op het park Noordhoekse Wiel. De ingrijpende opknapbeurt is - op enkele details na - afgerond.

Het park bestaat uit drie “zones”:
• een natuurlijk gebied, waarin duidelijk herkenbare elementen van het Alblasserwaardse landschap terugkomen;
• een cultuur-historische zone, waarin het wiel en de weidemolen gehandhaafd zijn;
• een recreatief gedeelte met een boerderij, ruimte om te sporten, de hond uit te laten en te spelen.

Het opgeknapte park Noordhoekse Wiel wordt donderdag 25 juni officieel heropend. Belangstellenden verzamelen zich om 19.45 uur bij de ingang van het park aan de Burgemeester Keijzerweg. Het gezelschap begeeft zich vervolgens naar de plek waar wethouder André van Leeuwen de openingshandeling zal verrichten. Daarna is er voor de aanwezigen een hapje, een drankje en een verrassingsoptreden.
Met de heropening van het park is weer een voornemen van het huidige college van burgemeester en wethouders (beschreven in het Coalitieakkoord 2006-2010) gerealiseerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.