Vernieling ruit

22 juni 2009

PAPENDRECHT - Een 41-jarige man uit Den Haag en een 16-jarige jongen uit Amsterdam zijn door de politie aangehouden nadat ze een ruit vernielden. Dit gebeurde op zondagmiddag 21 juni 2009 omstreeks 15.10 uur in de Goudsbloemstraat. Van een woning werd een ruit van de voordeur ingegooid met een steen. De 16-jarige jongen is na verhoor heengezonden. De 41-jarige man is ingesloten en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.