Beestenboel op de Viermaster

19 juni 2009

PAPENDRECHT - Op woensdag 17 juni kwamen de meeste kinderen van obs De Viermaster dier verkleed naar school voor het jaarlijkse zomerfeest, wat dit jaar het thema Beestenboel had gekregen. Klas 1 tot en met 4 werden in groepjes verdeeld en onder begeleiding van groep 8 naar de activiteiten gebracht, die vanzelfsprekend geheel in het teken van dieren stonden. De kinderen konden zich onder andere uitleven tijdens het knutselen van een "echte" slang. Op het plein konden ze vissen vangen, wat toch echt niet mee viel en er werd om het hardst gelopen tijdens de eendjesrace. De dierenkennis werd getest tijdens het spel Ren je Rot, waar steevast een luid gejuich opging als de kinderen in het juiste vak stonden. De kinderen die nog niet geschminkt waren werden door een team van creatieve dames omgetoverd tot de mooiste dieren.

De bovenbouw, klas 5 tot en met 7, leefde zich o.a. uit op een kangaroeparcours en een mollenbaan. Op de mollenbaan was het kruipen geblazen onder netten en door tunnels, om tenslotte  geblinddoekt naar eten zoeken wat wel een beetje griezelig was. Tijdens het spel staartje tik kwam het allemaal op de coördinatie aan. Voordat het zomerfeest werd afgesloten kon iedereen nog genieten van een lekkere hotdog en een ijsje. De Viermaster wil hierbij iedereen bedanken die zich heeft ingezet om het zomerfeest 2009 tot een groot succes te maken.In de rij voor de hindernisbaan


De kinderen deden hard hun best om vissen te vangen


Er waren leuke activiteiten zoals de mollentent


Gezellig samen ijsjes eten
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.