Echtpaar Van Dommelen-Van Eijk 60 jaar getrouwd

16 juni 2009
Echtpaar Van Dommelen-Van Eijk 60 jaar getrouwd

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezocht dinsdag 16 juni 2009 het echtpaar Van Dommelen-Van Eijk in hun woning aan de Pontonniersweg. Zij vierden die dag hun 60-jarig huwelijk.

Het echtpaar Van Dommelen-Van Eijk woont al ongeveer 40 jaar in Papendrecht. Het echtpaar heeft één dochter, een kleindochter en een kleinzoon. Mevrouw Van Dommelen is geboren in Schiedam en is jaren lid en bestuurslid van de ANBO afdeling Papendrecht geweest. De heer Van Dommelen is geboren in Papendrecht en is op 1-jarige leeftijd al naar Schiedam verhuisd. Zijn vakanties in zijn jeugd bracht hij echter veel bij familie in Papendrecht door.

De heer Van Dommelen heeft in Papendrecht gewerkt bij het bedrijf Kooijman. Beiden zijn tot voor kort heel actief geweest in het vrijwilligerswerk in het dienstencentrum in de Gerbrandystraat. Hier hebben zij niet alleen als vrijwilliger gewerkt, maar ook heel veel activiteiten voor de ouderen georganiseerd, zoals dansles, bingo’s en viswedstrijden. 
De heer Van Dommelen is ook nog altijd actief als biljarter.

Mevrouw Van Dommelen-Van Eijk vertelt enthousiast: "We gaan het deze week uitgebreid vieren. Bij diverse activiteiten die we deze week bezoeken en waar we bij betrokken zijn, krijgt een ieder een lekker gebakje met drinken!"
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.