Slingerend op de A15

15 juni 2009

PAPENDRECHT - Agenten zagen een personenauto in de nacht van vrijdag 12 juni op zaterdag 13 juni slingerend over de A15 rijden in de richting van Rotterdam. Ze besloten de auto hierop aan de kant te zetten en de bestuurder, een 31-jarige man uit Ridderkerk, een ademtest te laten doen. Daarbij werd een promillage van 1,49 gemeten wat betekende dat de man drie keer zoveel had gedronken als is toegestaan. De man werd hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.