Uitbundigheid tijdens Robin Matena Bokaal

15 juni 2009

PAPENDRECHT - Inmiddels de dertiende uitvoering van de Robin Matena Bokaal in Sporthal De Laaght in Papendrecht. Een rolstoel voetbalwedstrijd tussen valide en invalide spelers maar wel allemaal in een rolstoel. De wedstrijden waren in een knock out systeem en stonden onder deskundige leiding van oud-scheidsrechter Henk van Ettehoven. De winnaar ontving uit handen van oud voetballer René van der Gijp een prachtig bokaal. De gehele dag waren er diverse demonstraties voor jong en oud. De opbrengst van het toernooi gaat naar de stichting On Wheels en Duchenne Parent Project.


Robin Matena betreedt de sporthal

Fantatiek spel en de win om te willen

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.