PKC loopt veldfinale mis

15 juni 2009

PAPENDRECHT - Zaterdagavond 13 juni 2009 om 19.00 uur begon de tweede kruisfinale wedstrijd tussen Koog Zaandijk en PKC. Na 10 minuten kwam de eerste tussenstand door: 4-3 voor Koog Zaandijk. Halverwege de eerste helft stond het 6-5 voor KZ. Vervolgens nam PKC het voortouw en liep naar 6-7 uit, kort voor de rust, maar dat duurde maar even. KZ nam een 9-7 voorsprong met nog zo'n 10 minuten op het scorebord. Het werd vervolgens 11-9 met de rust.

In de tweede helft hield Koog Zaandijk de voorsprong vast: 11-9. Leon Simons werd verordeneerd om warm te lopen. Het verschil bleef twee punten: 13-11. Bij 14-12 werd Leon ingebracht. Koog krijgt niet een grotere marge voor elkaar: 16-14 na een schitterende doorloopbal van Leon. Met nog tien minuten te spelen stond het echter 18-14 voor KZ, dat daarmee haar missie had volbracht. Met nog ongeveer een minuut te spelen was de stand 21-16. Helaas, geen PKC inbreng op het NKD in de senioren finale.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.