Wedstrijd “anjer en tulpendromen" in Blomberg

12 juni 2009
Wedstrijd “anjer en tulpendromen" in Blomberg

PAPENDRECHT - In het kader van het project "Nelke küsst Tulpe" organiseert Blomberg een wedstrijd voor amateurkunstenaars onder het thema "anjer- en tulpendromen".

Amateurkunstenaars in Papendrecht worden uitgenodigd aan deze wedstrijd deel te nemen, waaraan een eerste prijs van € 500,- verbonden is. Het kunstwerk kan tussen 15 juli en 2 augustus worden ingeleveerd. De tentoonstelling vindt plaats in Blomberg en wordt geopend op 5 september.

Voor meer informatie en het opvragen van een wedstrijdformulier, zie www.cultureleraadpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.