Promotie voor Papendrechtse twirlster Nikita Eicker

09 juni 2009
Promotie voor Papendrechtse twirlster Nikita Eicker

PAPENDRECHT - Nikita Eicker uit Papendrecht, twirlt bij TVL Leidschendam. Ze heeft pas één wedstrijd gehad in de senioren.
En afgelopen weekend met haar tweede wedstrijd gepromoveerd.

Afgelopen zaterdag had Nikita haar tweede wedstrijd in Pijnacker, georganiseerd door haar eigen vereniging. Ze kwam uit in de senior beginner met haar onderdelen 1 baton en Rhytmic twirl. Met haar 1 baton wist ze maar liefst van de 7 tegenstanders 1ste te worden met 70 punten en dat betekend ook promotie naar de Intermediate een hogere klasse. En de promotie betekend ook NK plaatsing.
 
Afgelopen januari wist Nikita op het NK nog met hetzelfde onderdeel 5ete worden in de junioren. Met haar onderdeel Rhytmic twirl werd Nikita ook eerste van de 4 tegenstanders. Dus een succesvol weekend voor Nikita.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.