Tae Kwondo Team Papendrecht haalt 5 keer de finale in Bonn

08 juni 2009
Tae Kwondo Team Papendrecht haalt 5 keer de finale in Bonn

PAPENDRECHT - Tae Kwondo vereniging Papendrecht was afgelopen zaterdag aanwezig bij Bonnprix Cup 2009 in Bonn waaraan ruim 500 teakwondoka’s uit 8 verschillende landen deelnamen.

Jelle plomp, aspirant C -38 kg, mocht als eerste de wedstrijd beginnen en wist de tegenstander ver achter zich te laten. Bij zijn tweede partij heeft hij met 7 punten verschil gewonnen en is hierbij 1e geworden. Mitchel Elwuar, junior A -51 kg, heeft dit keer geen prijs behaald.
Iwan Rikken, junior A -63 kg, heeft 3 partijen gevochten. Iwan heeft zware tegenstanders gekregen, maar wist zich zo goed te verweren. Hij heeft tijdens deze gevechten wel een dikke lip en een blauw oog opgelopen, maar ook hij heeft de 1e plaats behaald.

Kay punt, -59 kg, mocht zowel bij de junioren als bij de senioren vechten en heeft in alle twee de klassen een 3e plaats behaald.
Renaldo Ziel, senior -67 kg, moest eveneens drie partijen vechten. Bij de tweede partij trapte Renaldo zijn tegenstander bijna knock out, de scheidsrechter begon al te tellen. In de derde partij werd het spannend. Renaldo vocht tot aan de golden point, maar verloor deze en eindigde hierdoor als tweede.

Jessica Stolk mocht ook in twee categorieën uitkomen, namelijk de junioren en aspiranten. Jessica heeft twee partijen met 7 punten verschil gewonnen. De laatste wedstrijd liep na 21 seconde alweer af, doordat ze haar tegenstander zo’n harde schop tegen het hoofd had gegeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.